Business vertalingen

Professional business VERTALINGEN

Wij verzorgen kwaliteitsvertalingen van:

Statuten of oprichtingsakten, Prospectussen of notariële akten en veel meer.

Allemaal voor bedrijven gericht.

Ook:

Brochures
Zakelijke documenten
handboeken
Handleidingen
Marketingmateriaal
Technische documenten
Websites
Voorstellen
Informatieboekjes
Produkt verpakking
Professionele vertaling voor bedrijven

Wij geloven dat vertaling iets is dat alles transformeert zonder daadwerkelijk iets te veranderen. Daarom houden we ons aan 100% menselijke vertalingen met ons netwerk van deskundige en ervaren vertalers die vakspecialisten zijn op verschillende gebieden.

We houden ons bezig met branchespecifieke zakelijke vertalingen om een ​​kopie te produceren die de boodschap van uw merk overbrengt met het juiste niche-specifieke jargon, terminologie, fraseologieën en lokale vocabulaires.

Wat maakt ons anders?

Onze vertaalprojecten zijn van hoge kwaliteit, ondubbelzinnig en canoniek en doorlopen strikte kwaliteitscontroleprocedures voordat ze definitief worden afgeleverd.
We zorgen voor een gedetailleerde proeflezing van het vertaalde document om consistentie en coherentie te garanderen.

We waarderen onze klanten en hun tijd. Zo zorgen we ervoor dat alle projecten binnen de gestelde deadline worden afgerond.

Meer weten over onze eersteklas vertaaldiensten? Bel ons op +32 486 466 364 en een van onze medewerkers beantwoordt graag uw vragen. U kunt ons ook een e-mail sturen op info@engels-frans.be of ons gratis offerteformulier invullen om snel een offerte voor onze diensten te krijgen.

 

 

Leave a comment